Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Viktor N.

22. 6. 2011 10:05
A jak se žije Vám, pane Andere?

Až si Onderka bude chtít postavit další „orloj“, jak budete v zastupitelstvu hlasovat, pane Andere?

Vymazal si klidně postavil v centru města pár pater navíc mimo stavební povolení (Anenské terasy), ale město by mu rádo (na omluvu k dodatečnému povolení) dalo ten parčík na Pekařské, že? A ještě jako bonus podzemní parkoviště na Zelňáku…

Nádraží se nakonec odsouvá, ať to stojí co to stojí. MHD se zdražuje. Možnosti parkování ubývá a MP řádí s odtahy jak pominutá, aby se plnila městská kasa. Živnostníci v centru města krachují (protože nikdo neriskuje odtah, aby k nim přijel nakoupit), ale hlavně že zastupitelé a zaměstnanci magistrátu mají svá luxusní vyhrazená parkoviště, kde parkují zadarmo! Volná parkoviště se za deset melounů ohradí závorou s kasou a na okolní ulice se rozdají zákazy zastavení — to je ta koncepce města ohledně parkování?!!!

Jak si myslíte, že se nám, obyčejným občanům, tu v Brně žije, pane Andere?

A jak se žije Vám, pane Andere? Co kůže, stáva se pomalu hroší kůží?

1 0
možnosti

Antonín, topič

22. 6. 2011 10:18
Re: A jak se žije Vám, pane Andere?

Ohledně parkoviště na Veveří zvažujeme podání trestního oznámení pro porušování povinností při správě cizího majetku.

1 0
možnosti
  • Počet článků 38
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1329x
Mgr. Martin Ander, Ph.D., náměstek primátora města Brna za Stranu zelených. Vystudoval matematiku a fyziku na Přírodovědecké fakultě Masarykovy univerzity. Studia ukončil v roce 2005 doktorátem na Katedře aplikované matematiky. Od roku 1993 aktivně působil v brněnských ekologických organizacích. V letech 2003-2006 pracoval jako ředitel národní kanceláře ekologické organizace Hnutí DUHA. V letech 2007-2010 působil jako náměstek primátora města Brna, v následujícím volebním období pak jako opoziční zastupitel za SZ.