Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

hodně přemýšlím, komu dát hlas ve volbách.Vždy to byla vaše strana, která se zasazovala za lepší život v našem městě a uspokojovalo mě, že měla i můj hlas.Teď nevím, co s tím.Když "prima tur Montérka"zakázal web žít Brno,totálně se mi zprotivil a má u nás utrum.Snádražím pokoj nedáme, protože ho chceme mít tam, kde právě je.;-O

0 0
možnosti

"S nádražím pokoj nedáme, protože ho chceme mít tam, kde právě je."

Dupy dupy dup! Jako malé dítě. ;-D

0 0
možnosti

Dejte už s tím bojem za nádraží v centru pokoj! Je to holý nesmysl. Místo abyste se skutečně snažili Brno zmodernizovat, Vašim politickým bojem ho taháte zpátky do 19. století.

2 1
možnosti
Foto

Do 19. století Brno tahají ti, co se snaží odsunout nádraží z centra pryč, ano to byla přesně doba uhlí a páry, kdy se nádraží stavěla na okraji měst, aby nerušila bydlení hlukem a prachem. Ukažte mi ale dnes jediné město v Evropě, které odsouvá své nádraží z centra pryč. Všichni jdou opačným směrem, propojují hlavová nádraží tunely pod centrem (např. v Lipsku) nebo postavili fungl nová nádraží v centru (jako v Berlíně).

0 0
možnosti

Nebyli jste náhodou proti referendu o názvu uličky Havla nebo Kocourka? Tam vám zákaz referenda vyhovoval! Násilím jste chtěli prosadit uličku VH.!!

4 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS