Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

O.k, sdílím. Až budu mít chvilku, přečtu si toho od Vás více, kolego blogere. Jsem momentálně Brňačka a volím poslední dobou SZ, takže důvodů více...

0 0
možnosti
Foto

Územní plán je šikovně vymyšlená hovadina, která má z lidí vytlouct další peníze a ponechat jejich majetek v rozhodovací pravomoci cizích lidí.

Každý vlastník má právo se svým majetkem nakládat podle svého uvážení, pokud tím neničí majetek jiných lidí.   Proto jsou územní plány nebetyčná blbost.

0 0
možnosti

Mno - jen do určité míry. Jezdil jsem mnoho let do Izraele a viděl jsem, jak to dopadne, když se územní plány v praxi zruší. V arabských částech, dokud podléhaly přímému řízení izraelců byl očividně pořádek, ulice zachovávaly stavební čáru, (domy v řadě), dodržovala se jistá výška s ohledem na památky.

Po převzetí araby do samosprávy během jediného roku děs a běs. Každý si staví jak se mu zachce - zpravidla domy dosahují až k vozovce, někteří si staví do výšky a hyzdí celkový vzhled např. Betléma. Když někdo potřebuje přívod vody či elektřiny překope si silnici kde ho napadne, chodník zničí a nespraví....

0 0
možnosti

J87a17n 14H98l18e61d70í90k

5. 6. 2014 9:28

třeba jenom pracují podle karlovarsko--ruského mustru,- kdo podmaže,- ten jede

jinak zelení mají moře řečí a zatím neuhájili ani oschlou trnku a brzdí stavbu nutných dálnic

0 0
možnosti

S článkem naprosto souhlasím a dávám karmu.

Jen nechápu, jak člověk s exaktním vzděláním, dokonce ve fyzice, se může angažovat v ekoteroristickém hnutí, které je popírání fyzikálních zákonů i logiky založeno.

1 0
možnosti
Foto

Je to tím, že máte o tom hnutí velmi zkreslené představy. Až si je opravíte, bude vám to dávat logiku. Hezký den. M.A.

0 0
možnosti
Foto

M73i77l60a47n 63K32a69s97l

5. 6. 2014 9:04

zelení jsou dávno odepsaní Rv

0 2
možnosti

Inu, jsou bursici a jsou zeleni a zeleni. Chtelo by minimalne tri pytle, pokud chceme ciste zrno.

0 0
možnosti
Foto

Souhlasím s kritikou brněnského zastupitelstva. Jedinou "útěchou" autorovi budiž skutečnost, že podobná situace je ve snad ve všech městech bez ohledu na politickou příslušnost radních.

Co s tím ? Opravdu těžká rada . Snad jedině : bez pardonu bourat všechny stavby budované bez povolení a ne je zpětně legalizovat.

Abych nezapomněl - včetně solárních elektráren - to je už trochu jiná kapitola.R^

6 0
možnosti
Foto

Souhlasím, i s tím dovětkem. Pokud někdo vědomě ignoruje své povinnosti ze zákona, měl by za své jednání být zbouráním stavby postižen. Jinak se v této zemi zákony nikdy respektovat nezačnou.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS