Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

Podle mapy Černovických teras je lokalita obsazena z části distribučními sklady. (Lagermax, Raben, Kuhne Nagel). Mám dotaz, zda jim zakážete činnost z důvodů, které uvádíte. Lokalitu znám velice dobře.:-)

https://www.brno.cz/podnikatel-investor/investicni-prilezitosti/brnenska-prumyslova-zona-cernovicka-terasa/

3 0
možnosti
PP

ad) posledni odstavec: jestli dlouhodoba strategie vychazi a amazonu a podobnych neni potreba, tak jedine dobre. Ale odpovida zamer uskutecnovane realite?

0 0
možnosti
JH

J27a27n 12H21l34e60d17í52k

3. 4. 2014 12:28

zelený Ander má jiný styl myšlení, do reality míchá snění, utopii a zejména přání.

Se zeleným přístupem ke stavbě silnic a provozoven --- budeme padat do bídy a směšnosti. To ucpávání komunikací je naivní výmluva, stavba lepších komunikací je Zelenými blokována, měli by být označeni jako škůdci státu !!!

5 0
možnosti
JH

J43a47n 65H52a14n74á34k

3. 4. 2014 12:22

"Postavili průmyslovou zónu, ale začali jim tam chodit firmy.." tak nějak cimrmanovsky bych děni kolem Amazonu v Brně shrnul.

Já osobně nehodlám hodnotit, jestli se zastupitelstvo rozhodlo správně či špatně. Rozhodnutí respektuji, nicméně jakmile někde rozhoduje ODS, mám nutkavé podezření, že "veřejný zájem" je min. to druhé, na jehož základě se rozhoduje. Každopádně je to voličích, jak své zastupitele "odmění".

Ale děkuji za jasné a stručné vyjádření z "druhé" strany.

6 0
možnosti
Foto

Přesně tak: "Postavili průmyslovou zónu, ale začaly jim tam chodit firmy.." 

Tak nějak mi to připadá.

4 0
možnosti
JD

v Brně jsou grandi....odmítnou vrabce v hrsti jenom proto, že by možná někdy v budoucnu snad asi mohl přiletět holub na střechu

3 0
možnosti
Foto

Ale naopak  .... odmítnou holuba v hrsti jenom proto, že by možná někdy v budoucnu snad asi mohl na střechu přiletět nějaký vrabec  :-)

2 0
možnosti
MP

Pane Drásal, bohužel pokud jde o Mayo kliniku, někdo tam udělal velký podraz. Místo aby byl šéfem zakladatel této brněnské pobočky Tomáš Kára, dosadili si tam někoho jiného. Byl to podraz od Mayo KLINIKY.

0 0
možnosti
RH

Hmm, "Stovky špatně placených a dlouhodbě nejistých pracovních míst ..." Zajisté pro toto tvrzení máte od Amazonu nějaké podklady ohledně očekávané průměrné mzdy zaměstnanců. Budete tak laskav a sdělíte nám, kolik by ti zaměstnanci brali?

2 0
možnosti
Foto

Ony jsou lepší stovky lidí na podpoře asi :-(

3 0
možnosti
JT

Tak Zeleni, konecne se vam neco povedlo. Sice jste porad jeste v minusu, ale trosku min.

0 0
možnosti
PF

víte, co je peklo? Když zleva máte ubytovnu. Zprava máte ubytovnu... A víte, že i s příchodem Amazonu se ty ubytovny nevylidní...:-/

1 0
možnosti
  • Počet článků 38
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1329x
Mgr. Martin Ander, Ph.D., náměstek primátora města Brna za Stranu zelených. Vystudoval matematiku a fyziku na Přírodovědecké fakultě Masarykovy univerzity. Studia ukončil v roce 2005 doktorátem na Katedře aplikované matematiky. Od roku 1993 aktivně působil v brněnských ekologických organizacích. V letech 2003-2006 pracoval jako ředitel národní kanceláře ekologické organizace Hnutí DUHA. V letech 2007-2010 působil jako náměstek primátora města Brna, v následujícím volebním období pak jako opoziční zastupitel za SZ.