Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

" A chce-li premiér tvrdit, že pro vytvoření pracovních míst udělá maximum, ať především urychleně dostaví napojení průmyslové zóny na dálnici – zatím o tom všechny vlády 12 let jen mluvily." ..... aktuálně bych řekl, že toto nebude hodně dlouho aktuální ... objem dopravy by byl dle studie ŘSD hraniční až s Amazonem. Takže sněte dál...

0 0
možnosti

To je napsany stylem, jako ze kdyz tu bude Amazon, tak ty male a stredni podniky s vetsi pridanou hodnotou uz tady byt nemuzou a jako by na Brno stali investori frontu a my si muzem vybirat. Klidne tady mohl byt Amazon, postavil by se sjezd, takze obyvatelstvo by dopravou trpelo jeste min nez dnes. Bezte tyto svoje nazory vysvetlovat lidem na pracovnim urade, jiste se setkate s velkym pochopenim a ziskate radu novych volicu.

1 0
možnosti

Šlo to vyřešit pokud by zastupitelé byli ohební. Pod letištěm postavit amozon s požadavkem spoluinvestiční strategie ohledně napojení na dálnici. Neserte mě ;-)

0 0
možnosti

a vůbec by žádný kamiony přes brno nejezdili

0 0
možnosti
Foto

Z celého srdce přeji všem těm zeleným vyšinutým hlavám, aby se ocitli bez práce. Pak by možná pochopili, co si o jejich jednání lidé myslí!!

2 2
možnosti

Pane Ander, kolik investorů s nabídkou investice závodu s vysokou přidanou hodnotou stálo ve frontě za Amazonem?

5 1
možnosti

Ted se mi do ruky dostala petice, aby nebyla povolena vystavba bytovych domu ve vnitrobloku pobliz Ronda. Chci videt, jestli budete stejne zasadovi, kdyz v minulosti se nejednalo o stavebni parcely a ale plochy urcene k oidpocinku. Prosim, prekvapte me.

2 0
možnosti

škoda, čekal jsem nějaké autorovy komentáře k příspěvkům...

0 0
možnosti

P21e52t19r 88H79a41l22í94k

3. 4. 2014 13:24

Klasický ekoterorista s cílem jenom škodit.

Pohrdáte prací lidí bez vysokoškolského vzdělání. Opravdu máte v Brně jen nezaměstnané vysokoškoláky? Běžnou přáci v Brně nepotřebujete?

A úvaha, že se Amazon přesune za pár let za nižšími mzdami 500km daleko ukazuje na vaši úroveň. Amazon je logistická a obchodní firma. Prodává zboží a zákazníky zásobuje ze svých skladů. Dovážet pro české zákazníky zboží z 500km vzdáleného skladu kvůli mzdám, to jste vymyslel sám nebo vím to poradil nějaký expert z Duhy.

3 1
možnosti

Ještě bych měl dotaz, máte zdroj pro své tvrzení o desítkách tisíc evropských protestujících proti Amazonu? Měl bych něco z druhé strany....;-)

http://www.thelocal.de/20140107/pro-amazon-t-shirt-campaign-hits-strikers-germany-verdi

1 0
možnosti

Martine, jako váš volič bych si dovolil vyjádřit s vaším rozhodnutím nesouhlas.

(1) Pokud je mi známo, tak nástupní hrubá mzda skladníka se tam mělo být kolem 18 tis. Kč, což je pro mě třeba málo, ale pro řadu spoluobčanů by to byl skvělý výdělek a lepší plat jim jinde nenabídnou. Prostě nekvalifikovaných nezaměstnaných je hodně. A nabídka-poptávka to takto stlačuje.

(2) Napojení na dálnici bylo vyjednáno. Nedokážu si přesně představit, o kolik by oblasti ulevilo, ale to ve své úvaze nějak nediskutuješ a argumenty pro to neposkytuješ. Argument, "že to tak vždycky v územním plánu bylo" je na úrovni argumentu v jiné kauze "přesun nádraží je v plánu 100 let". Situace se vyvíjí a je dobré to vidět v kontextu.

(3) To, že zaniknou některé české e-shopy a kamenné obchody je nevyhnutelné. Když ne díky Amazonu, tak diky jiným dravým prodejcům. Směr a trend je jasný. Tomu přesun skladu z Brna třeba do Bratislavy absolutně nemá šanci zabránit.

12 2
možnosti

Brněnský e-shopy- přesněji dobýrková místa" jsou trágedie, těm může konkurovat i poslíček na kole. 

Co se týče mzdy 18 tisíc je to asi o 500kč až o 1500kč lepší než v ostatních skladech na slatině.

Není nutno stavět zrovna v průmyslové zoně, co plochy na dvorské a okolí?

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS